Tilbake
Trude Saksen
Camilla Evensen

Danseworkshop 2019/2020 (Camilla Evensen og Trude Saksen)

4.trinns elever har danseworkshop på høst-semesteret, og 9.trinns elever har danseworkshop på våren. (Se turne-plan)

Elever bør ha på seg ledige klær denne dagen, som er gode å bevege seg i. Danse-workshopen er 3-delt, med en oppvarmingsdel der gruppa  gjør ulike danseøvelser. I del 2 øver gruppa på varierte trinn-kombinasjoner, som i del 3 settes sammen til en koreografi. 

Viktig: Alle skoler må stille med minst en lærer hele workshopdagen. Lærerne kan med fordel bli med på dansingen, men om ikke han/hun er aktiv er det fint om det bistås ved uforutsette hendelser. Ellers er det danseinstruktørene som er ansvarlige for repertoaret denne dagen og selve organiseringen.

Lærerveiledning

Danseworkshop

Klassen/gruppen skal lære danseøvelser, trinn og koreografier i løpet av dagen til variert musikk som om ønskelig kan vises for de andre på skolen ved slutten av skoledagen. Flott om lærere inviterer eventuelle andre klassetrinn som publikum!

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Rælingen kommune
  • Kunstnere/grupper: Camilla Evensen og Trude Saksen
  • Produsent: Camilla Evensen
  • I samarbeid med: Rælingen kulturskole
  • Idé/opplegg: Rælingen kulturskole

Om kunstner / utøver / gruppe

Trude Saksen er danser, koreograf og pedagog. Hun har undervist på KGB (Kristine Glennes Ballettskole, i dag KGB dans & ballett.) Norsk Ballettinsitutt, Bajazz og Rælingen kulturskule. Hun arbeider som koreograf og har gjort flere store produksjoner blant annet på den Norske Opera og Ballett, i eventbyrået Gyro og Just Dance Company. Trude er en erfaren pedagog med mange års erfaring.Fra tidligere, har Trude jobbet både som modell og som danser på musikal og tv-show rundt om i landet vårt.

Camilla Evensen var utdannet førskolelærer i 2003. Etter endt utdannelse ved HiA gikk hun ett år på Bårdar Akademiet før hun startet nok en 3-årig utdannelse ved Den Norske Balletthøyskole i Oslo. Siden 2007 har hun undervist på Cap à Pied, en musikalteaterskole for barn og unge. Samme høst startet hun også i Rælingen Kulturskole. Camilla har dans i barnehager, i SFO, og har ansvar for kulturskolens egne dansegrupper fra 1.-10.klasse. I tillegg er hun ansvarlig for dans og koreografi i musikalkurset. Hun har også hatt praktiske kurs i barnehager der de ansatte har fått tips og ideer til hvordan dans kan brukes med barna der. Hver høst siden 2009 har hun hatt danseworkshops på 4.trinn, og hver vår siden 2010 har hun hatt liknende danseprosjekt på 9.trinn. (Gjennom den kulturelle skolesekken)​

Publikumskommentarer